Concediul la mare e o provocare pentru tine? Asta se întâmplă când ești părinte și mergi alături de copii pe litoralul românesc, pentru că cei mici se plictisesc destul de repede de statul la plajă.

Avem soluția potrivită pentru tine: te așteptăm cu ei la Jurasica Adventure Park, cel mai mare parc gonflabil cu tematică de dinozauri de la mare, unde găsești activități de familie pentru o zi perfectă!

Ce să nu ratezi la Jurasica Adventure Park

Parcul cu dinozauri animatronici: O plimbare printre cei 42 de dinozauri animatronici din parc este ocazia perfectă pentru cei mici să învețe mai multe informații despre fascinantele creaturi de care este pasionat. 

Parcul de gonflabile: Dacă vrei să vezi bucuria pură pe chipul copiilor, lasă-i să se joace câteva ore în zona de gonflabile. Aici îi așteaptă o varietate de structuri gonflabile gigantice, de la labirinturi la tobogane, în care își vor consuma toată energia. 

Zonele de relaxare: După o zi plină de aventură, ia-ți o pauză în zonele de relaxare special amenajate. Poți să te bucuri de o masă în aer liber, înconjurat de peisaje frumoase și sunetele naturii. Este momentul perfect să te reconectezi cu familia.

Participarea la activități special organizate pentru copii: Organizăm frecvent activități și spectacole interactive, pe care le anunțăm mereu pe paginile noastre de Facebook sau Instagram, așa că e bine să ne ai la follow ca să fii la curent cu tot ce se întâmplă în parc. 

Magazinul de suveniruri: Înainte să plecați, opriți-vă la magazinul de suveniruri pentru a lua acasă o mică amintire din această experiență minunată. De la jucării la tricouri cu tematică de dinozauri, vei găsi ceva pentru fiecare membru al familiei.

Cum arată o zi la Jurasica Adventure Park Neptun?

După câteva zile petrecute în căldura de pe plajă, sigur și voi și copiii veți avea nevoie de o schimbare, de ceva care să vă scoată din rutina plajă-cazare și să vă ofere activități pe care le puteți face împreună. Atunci va fi momentul potrivit să tastați pe Google Maps: Strada Plopilor, nr. 3, Neptun, Constanța și să porniți la drum din orice stațiune v-ați afla.

De ce aveți nevoie pentru o zi la Jurasica?

  1. Curiozitate și voie bună: În parcul nostru de distracții vedem des cum și părinții își aduc aminte de copilărie în timp ce explorează parcul alături de cei mici. Așadar, primul lucru de care ai nevoie când vii la Jurasica este curiozitatea să afli lucruri noi. 
  2. Haine confortabile: Alege pentru copilul tău haine ușoare, din materiale care respiră, și încălțăminte comodă. Va dori să se miște în voie printre dinozauri și gonflabile.
  3. Camera foto: Nu uita camera foto sau telefonul mobil încărcat pentru a surprinde momentele speciale. Dinozaurii animatronici și complexele gonflabile sunt extrem de fotogenice și vei dori să ai amintiri de neuitat.

Cum să te pregătești pentru o zi perfectă

📍 Planifică-ți vizita în avans: Verifică programul parcului și încearcă să ajungi devreme pentru a evita aglomerația. O zi la Jurasica este mult mai plăcută când ai timp să explorezi toate atracțiile fără grabă.

📍 Stabilește un itinerar: Parcul nostru oferă o varietate de atracții, de la dinozauri animatronici la gonflabile imense. Puteți începe să explorați parcul de dinozauri, apoi cel mic poate rămâne în parcul de gonflabile, în timp ce voi vă relaxați în zona de food court sau baruri.

Care este prețul de intrare și programul în parc?

🛑 Programul de funcționare al parcului este de luni până duminică, între orele 11:00 – 20:00. Casa de bilete se închide la ora 19:00. 

Prețul biletului de la 21 iunie va fi de 45 de lei pentru copii și adulți și va include accesul atât în zona de dinozauri animatronici, cât și în parcul de gonflabile. 

Ce spui? Ne faci o vizită în concediul de anul ăsta de la mare?  Cumpără acum biletul online cu 10% reducere 

                                         ACHIZIȚIONEAZĂ BILETE AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *