Concediul la mare se apropie cu pași repezi și tu încă nu ai ales stațiunea în care vrei să mergi? Te ajutăm noi să iei cea mai bună decizie! 

Cu plaje nisipoase și o mulțime de opțiuni de cazare, Neptun este locul ideal pentru familii. Și pentru copiii pasionați de dinozauri și aventură, Jurasica Adventure Park adaugă un plus de adrenalină și divertisment. Hai să descoperim împreună cele mai bune opțiuni de cazare din Neptun, aproape de plajă și de parcul nostru!

Hoteluri pentru vacanța ta la mare

Hotel Recif 

La doar 9 minute de mers pe jos de la Jurasica Adventure Park se află Hotelul Recif. Hotelul dispune de locuri de cazare spațioase și elegante, dotate conform celor mai exigente standarde, cu aer condiționat, televizor, seif, balcon și baie proprie. De asemenea, hotelul pune la dispoziția turistilor un restaurant, bar și terasă. Hotel Recif dispune atât de piscină exterioară pentru adulți cat și pentru copii, precum și de loc de joacă pentru cei mici.

Hotel Spring Holiday Neptun-Olimp

În imediata apropiere se află și hotelul Spring Holiday, la 10 minute de mers pe jos de la Jurasica Adventure Park. Spring Holiday este situat în centrul stațiunii Neptun, la 10 minute de mers pe jos de plajă. Hotelul este, in prezent, cel mai mare complex turistic din stațiunea Neptun. 

Hotel Proton

Hotel Proton 2** Neptun este situat în centrul stațiunii Neptun, la aproximativ 780 de metri de plajă și 10 minute de mers pe jos de Jurasica Adventure Park, în apropiere de zona de promenada a stațiunii și de zecile de terase, restaurante și magazine. În apropiere se află și Hotel Proton K3, cu care formează un complex turistic.

Hotel Sara 

Hotelul se află la câteva minute de agitația stațiunii unde se găsesc terase, restaurante, cluburi și spații de agrement și la 10 minute de mers pe jos de Jurasica Adventure Park din Neptun. Hotelul este potrivit pentru familiile cu copii, cu o grădină frumos amenajată, un bar cu terasă și un loc de joacă pentru cei mici. De asemenea, hotelul Sara oferă acces la plajă privată, iar cei care aleg să se cazeze aici primesc gratuit 2 sezlonguri.

Acces gratuit la Jurasica Adventure Park pentru copilul tău, în parteneriat cu Litoralul Românesc

Pentru că vrem ca toată lumea să se bucure de parcul nostru, la orice rezervare pe litoralulromanesc.ro care include și minim un copil, poți beneficia de o intrare gratuită la Jurasica Park Neptun, cel mai mare parc de dinozauri de pe litoral și cel mai mare parc de gonflabile din România.

Cu ce te așteptăm vara asta la Jurasica Adventure Park? 

Fiecare zi în parcul nostru vine cu o mulțime de activități și surprize pentru toate vârstele. Pe lângă parcul de dinozauri și cel de gonflabile, la Jurasica Adventure Park am pregătit ateliere de pictură, show-uri de magie, petreceri, concursuri și ateliere de creație. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *