Jurasica World

Bine ai venit in lumea jurasica!

JURASICA WORLD

Dinozauri de pe 6 continente si-au dat intalnire in lumea Jurasica pentru a va oferi o experienta plina de cunoastere si aventura! Calatoria incepe in Europa si continua in pasi de dinozaur prin Antarctica, America si Africa pana in indepartata Asie si chiar Australia.

Esti curios sa afli care sunt dinozaurii care stapaneau Romania? Vrei sa stii pe ce continent a trait cel mai mare dinozaur din toate timpurile? Dar cel mai pitic? Ti-ar placea sa te distrezi alaturi de dinozaurii americani? Ori sa ii cunosti pe cei care traiau pe teritoriul Antarcticii? Descopera Jurasica World si vei fi fascinat!

Bine ai venit printre dinozaurii Europei!

EUROPA

Pana in prezent au fost identificate 80 de specii de dinozauri in peste 375 de locatii diferite de pe continentul european, printre care si Romania.

Bun venit la Antarctica!

ANTARCTICA

Pe vremea in care era populata de dinozauri, Antarctica era un teritoriu cald, fara gheata si viscole, aflat mai la nord decat este amplasat astazi.

Bun venit in America!

AMERICA

Unii dintre cei mai cunoscuti dinozauri din lume au trait in America de Nord!
Descopera cei mai cunoscuti dinozauri din America chiar acum!

Bine ati venit în Africa!

AFRICA

Pana in prezent, au fost realizate sapaturi in aproximativ 300 de locatii. Cei mai vechi dinozauri au fost descoperiti in zona de sud a continentului.

Bun venit in Australia!

AUSTRALIA

Pentru o mare parte din perioada de viata a dinozaurilor, continentul australian s-a aflat mai aproape de Polul Sud decat se afla in prezent.

Bine ati venit in Asia!

ASIA

Asia este continentul care schimba total modul in care gandim despre dinozauri, intrucat a adapostit multe specii diferite de-a lungul timpului !

vino chiar astazi!

Alatura-te aventurii chiar astazi!

Follow Us